DOBRODELNO DRUŠTVO SRČNI LEV

SKUPAJ ZA ZLATE GASILCE

Naš zlati kapetan Goran Dragic, Goran Dragić Foundation je nam podaril zlati dres s svojim podpisom. Dres NBA ekipe Brooklyn Nets, za katero je igral leta 2022. Društvo Srčni lev donira ta isti dres našim zlatim fantom iz Gasilsko-reševalni center Novo mesto z namenom zbiranja sredstev za nakup opreme potrebne za čiščenje in dezinfekcijo gasilskih zaščitnih oblačil.
Za naše gasilce je ključnega pomena skrb za zdravje, vendar vemo, da so na intervencijah gasilci izpostavljeni različnim nevarnim snovem, ki pa se kopičijo v gasilski zaščitni obleki. V kolikor želimo ohraniti zdravje naših gasilcev je ključnega pomena redno čiščenje gasilskih zaščitnih oblek. Zato smo se v odločili, da pomagamo vsem novomeškim gasilcem pri nakupu nove naprave za čiščenje in dezinfekcijo zaščitnih gasilskih oblek in tako pripomoremo k zdravju naših ZLATIH FANTOV⭐❤️🌟.
 
Zbrana sredstva, bodo pripomogla, da bodo oblačila vseh NOVOMEŠKIH POKLICNIH  in PROSTOVOLJNIH GASILCEV   urejena in pripravljena za nove podvige.  🇸🇮❤️⭐
 
Vsi sodelujoči, ki boste donirali sredstva preko SMS sporočil, ob vaši privolitvi, sodelujete v žrebu za podpisani dres.
 
 

SMS s ključno besedo GASILCINM5 na številko 1919!

Pravila SMS donacije za dres Gorana Dragića.

1. ORGANIZATOR

Gasilsko-reševalni center Novo mesto, Seidlova cesta 29, 8000 Novo mesto, ID za DDV: SI41644506 (v nadaljevanju: organizator storitve) in Humanitarno društvo Srčni lev, Gornje Lepovče 85, 1310 Ribnica Matična številka: 4026055000Davčna številka: 37703030

S svojo SMS donacijo presevate k zbiranju sredstev za nakup novega stroja za čiščenje in dezinfekcijo zaščitnih sredstev za GRC Novo mesto in Prostovoljna gasilska društva v MO Novo mesto.

2. PRAVILA

Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekom Slovenija, A1 Slovenija. T-2 in Telemach.

3. POGOJ ZA SODELOVANJE

Pogoj za sodelovanje v žrebu za dres Gorana Dragića je, da med 14.4.2023 in 14.5.2023 pošljete SMS na telefonsko številko 1919 s ključno besedo GASILCINM5. Ob izpolnjevanju pogojev za sodelovanje v donaciji imajo vsi udeleženci žrebanja enake možnosti za pridobitev dresa. Izid žrebanja je naključen. V donaciji lahko uporabniki sodelujejo večkrat. S poslanim SMS na 1919 s ključno besede GASILCINM5 prispevate 5€.

Po poslanem SMS-u prejmete povezavo, kjer vpišete svojo telefonsko številko, telefonska številka bo uporabljena za končno žrebanje. V žrebu ne smejo sodelovati organizatorji in zaposleni v organizaciji, ki organizira žreb.

4. NAČIN ŽREBA

Žreb  bo izveden naslednji delovni dan po zaključku SMS donaciji. Žreb bo izveden na podlagi zabeleženih telefonskih številk. Izmed vseh zbranih telefonskih številk bomo izbrali naključno telefonsko številko. Prejemnik dresa bo o žrebu obveščen še v istem dnevu ko bo opravljen žreb. Dobitnik dresa prejme navodila za prevzem dresa. V primeru, da se izžrebanec v roku 24 ur ne odzove na prevzem dresa bo izvedeno ponovno žrebanje. Izžrebanec ob prevzemu kot dokazilo donacije pokaže posnetek zaslona doniranih sporočil.

 

VSE KONTAKTNE ŠTEVILKE BODO PO KONCU ŽREBANJA IZBRISANE!